DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET

18-12-2012

Nyt selskab forener farmaceutisk viden og landmandens behov

Et nyt selskab DLG Vet I/S etableres af DLG og Skanderborg Apotek og ser dagens lys 1. januar. Det skal give landmænd indkøbsfordele og en mere effektiv levering. Initiativet forener en solid farmaceutisk viden mellem Danmarks største apotek og DLG, som har indgående viden om branchen og landmændenes behov.

18. december 2012

Det nye selskab er resultatet af ti års velfungerende samarbejde mellem DLG og Skanderborg Apotek, som er Danmarks største apotek, om levering af veterinærmedicin til produktionsdyr.

DLG Vet vil via sin indkøbsvolumen kunne tilbyde lavere priser og vil samtidig give landmanden sin gevinst med det samme i stedet for at være bundet op på årlige bonusordninger, som kan gøre det uigennemsigtigt, hvad prisen reelt er.

- Landbruget har de seneste år oplevet et veterinærmedicinsk marked, hvor mange oplever uigennemsigtighed omkring pris og kvalitet. Vi har udviklet et forretningskoncept, som efter vores vurdering vil imødekomme disse udfordringer. Vi ønsker med DLG Vet at styrke landbrugets drift og troværdighed, udtaler direktør Keld Kruse.

Derudover vil der med det nye selskab blive fokuseret skarpt på at levere rettidigt og præcist, så der kan udpeges specifikke, individuelle leveringsaftaler med den enkelte landmand.  Samtidig vil leveringen sikre en ubrudt kølekæde, hvilket har stor betydning af kvaliteten af den medicin, der møder landmanden.

Etableringen af det det nye selskab er et led i DLG’s overordnede forretningsstrategi om at vækste og være med til at styrke landbrugets konkurrenceevne. Forretningskonceptet for DLG Vet indfrier også den ønskede målsætning om at blive en vigtig markedsaktør inden for handel med veterinærmedicin på det danske marked.

For yderligere information henvises til Administrerende direktør, Karen Margrethe Lauridsen på telefon 87 93 98 10.