DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET

15-03-2013

Interview med Svineproducent Lars Kreutzfelt Rasmussen

Svineproducent Lars Kreutzfelt Rasmussen glæder sig over samarbejdet mellem DLG og Skanderborg Apotek i det nye selskab DLG Vet. Af Christoffer Hage, forretningschef, DLG Service & Energi

Mange husdyrproducenter benytter sig af DLG Vet, når det gælder levering af veterinærmedicin og vacciner til produktionsdyr. En af dem er svineproducent Lars Kreutzfelt Rasmussen, der driver en svineproduktion i Saksild ved Odder.

– Jeg har handlet på Skanderborg Apotek i mange år, og jeg har altid fået en god behandling, fortæller Lars Kreutzfelt Rasmussen.

Apoteket ligger lokalt, og det var grunden til, at Skanderborg Apotek i sin tid blev valgt, og han er fortsat med at benytte samme apotek, der i dag er landsdækkende, fordi han er tilfreds og tingene fungerer:

– Jeg har gode erfaringer med apoteket. Ordren er fremme dagen efter, dyrlægen har bestilt, så jeg har intet negativt at sige, fortsætter Lars Kreutzfelt Rasmussen. Fremover modtager han leverancerne fra DLG Vet i lukket og ubrudt kølekæde for produkter med opbevaringskrav på 2-8 grader.

Han gør det dog samtidig klart, at han ikke er mere tro overfor sin nuværende leverandør, end det kan ændre sig. I sidste ende er prisen en vigtig faktor, når der skal vælges leverandør:

– Der er selvfølgelig flere, der gennem årene har budt sig ind som leverandør, men endnu har der ikke været tilbud, der kunne matche. Det skal så også være meget billigere, for at jeg skifter, når jeg nu er godt tilfreds, siger Lars Kreutzfelt Rasmussen.

Hans holdning til brugen af medicin er der i øvrigt ingen tvivl om:

– Vi skal bruge så lidt som muligt, men vi skal bruge nok.

 

Dyrlæge Anders Elvstrøm

– Det er altid landmanden selv, der afgør, hvilken leverandør recepten skal sendes til. I det her tilfælde benytter Lars Kreutzfelt Rasmussen DLG Vet, og det er der ikke noget at sige til. De har et dygtigt personale, og jeg kan ikke klage over servicen. Når vi har bestilt medicinen, oplever vi en hurtig og sikker ekspedition, siger dyrlæge Anders Elvstrøm, Odder.

DLG Vet.jpg