DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET
DLG VET- EN SAMARBEJDSPARTNER DER KENDER LANDBRUGET

18-12-2012

DLG Vet – en sikker veterinærmedicinsk leverandør

18. december 2012

Siden 2004 har Skanderborg Apotek og DLG haft et meget velfungerende samarbejde omkring handel med veterinærmedicin. I dag tager vi et yderligere skridt.

- Vi forener en stærk farmaceutisk viden fra Skanderborg Apotek med DLG’s ønske om at fremme landbrugets vækstpotentiale og konkurrenceevne, udtaler Formand Keld Kruse i DLG Vet I/S.

- Vores aftale skaber sikkerhed i et marked som de seneste år har undergået en forandring qua liberaliseringen. Vi ønsker at bidrage med en høj faglig integritet kombineret med en forretningsudvikling, der baserer sig på troværdighed og driftssikkerhed, udtaler administrerende direktør Karen Margrethe Lauridsen. 

DLG Vet er fra i dag et af landets stærkeste veterinærmedicinske selskaber i Danmark, som forventes udbygget over de kommende år.

- I år vil landbruget opleve en spydspids i det veterinærmedicinske marked. Der er ingen tvivl om, at DLG Vet bliver en vigtig markedsaktør, ikke blot for den enkelte kunde, men for markedet i sin helhed. Vi ønsker at bidrage til den fortsatte markedsudvikling, udtaler Karen Margrethe Lauridsen.  

Den administrerende direktør for DLG Vet bliver Karen Margrethe Lauridsen. Hun vil fremover have det daglige ansvar for selskabets forretningsudvikling.

For yderligere information henvises til Administrerende direktør, Karen Margrethe Lauridsen på telefon 87 93 98 10.